Gratis fragt
ved køb over 600 Kr. ekskl. moms
Du får gratis levering ved køb over 600 Kr. ekskl. moms
ved køb under er fragten 69,- kr. ekskl. moms
Dag til dag levering
bestil inden kl. 14.00
Ved bestilling inden kl. 14.00 på hverdage sender vi samme dag.
*gælder kun produkter uden print
Hent selv
i Vojens
Afhent din ordre fra vores lager i Vojens og spar fragten
Prisgaranti
på alle varer
Du er sikret Danmarks billigste priser på alle produkter vi tilbyder i shoppen
Fri fragt
Luk - X
Hurtig levering
Filtrering

Currently Shopping by

  1. Farve: Fjern element rød

Gadeskilte

Køb dit nye gadeskilt, A skilt og sandwichskilt hos Danmarks førende specialist inden for gadeskilte. Vi sender direkte fra vores store lager og er altid leveringsdygtige i de kendte og originale gadeskilte. Vi har dag til dag levering på alle skilte og skal du bruge et billigt gadeskilt eller nogle smarte A skilte med print kan vi levere inden for kun 3-5 hverdage.

7 vare(r)

pr. side

7 vare(r)

pr. side


Produkt guide til gadeskilte


Generel produkt info på gadeskilte:

Vi har hos signex24.com altid mange gadeskilte til salg og vores gadeskilte butiksinventar er produceret til at kunne klare det skandinaviske klima og er af højeste kvalitet. Alle disse A skilte og sandwichskilte bruges i høj grad af butikker og viksomheder der har kunder der passerer forbi og hvor de nemt og hurtigt kan udskifte deres budskaber. Gadeskiltene kan også med fordel placeres ved din restaurant & kontor eller bruges på messer og udstillinger. Alle vores gadeskilte leveres med frontplader og er klar til brug når du modtager dem.


Hvilken model gadeskilt passer til dig?

Uanset om du ønsket et gadeskilt der er procuret i aluminium og med de smarte snap profiler eller om du vil have de yderst robuste stålskilte med eller uden logoplade så findes de til lige den størrelse plakat du ønsker. 


De billige gadeskilte i aluminium henvender sig til dig der ønsker et billigt skilt der enten skal bruges indendørs eller udendørs. De letteste af skiltene "alu-line budget" anbefaler vi kun til indendørs brug da de let vælter når der er vind. Alle andre skilte i denne kategori kan bruges både inden og udendørs


Print til dit gadeskilt

Gadeskilte og A-skilte bruges primært sammen med plakater i størrelserne A3 og op til B0 (100x140cm). Mange af vores gade skilte produceres også med logoplade og har du valgt et gadeskilt med logo plade kan vi naturligvis også hjælpe dig med at printe og montere dit logo. I venstre side kan du nemt vælge hvilken størrelse plakat du ønsker dit gadeskilt skal passe til. du kan naturligvis også vælge blot at købe gadeskiltet uden print og så købe plakat papir til gadeskilte der sammen med vores udvalg af skilteblæk giver dig uanede muligheder for selv at designe dine plakater som duønsker de skal se ud. Når du har valgt hvilket gadeskilt der passer til dig kan du i højre side under relaterede produkter vælge at tilkøbe både plakat til skiltene samt logoprint og hvis nødvendigt grafisk support.Vælg korrekt gadeskilt og A-skilt størrelse

Øverst på siden kan du vælge hvilken plakatstørrelse du ønsker til dit gadeskilt. Det er vigtigt at du vælger det korrekte gadeskilt så du ikke vælger 1 med logoplade hvis højden på skiltet skal være under et bestemt mål da en logoplade vil øge højden væsentligt. Du kan altid på produktet se i produktguiden hvad total størrelsen er på skiltet, in den du bestiller. Papir størrelserne kan du se og læse mere om her


Gadeskilte til A3 & A2 bruges ofte som Mæglerskilte da de er nemme at sætte op og ikke fylder meget hvis man skal have dem med i bilen eller opbevare mellem brug


Gadeskilte til 50x70cm plakater er meget solgt til butikker der ønsker skilte indendørs, hvor kunderne har god tid til at se budskabet og hvor skiltet ikke må fylde for meget.


Gadeskilte til A1 (59.4x84x1cm) plakater er et meget brugt format og er derfor meget populær blandt vores kunder. Et perfekt skilt til både indendørs og udendørs brug.


Gadeskilte til  70x100 cm plakater er blandt de mest solgte skilte da de passer perfekt ind i gadebilledet og er store nok til at vise dine buskaber flot frem med dine gode tilbud.


Gadeskilte til plakater i A0 ( 84.1x118.9cm) & 100x140cm er perfekte til brug hvor dine kunder går hurtigt forbi, cykler eller kører i bil. Her misser de ikke de store flotte budskaber du kan præsentere.


Størrelser til dine plakater, se dem i forhold til hinanden herHvilke typer af gadeskilte findes der? 

Der findes rigtigt mange forskellige typer og modeller af gadeskilte, men primærk kan de opdeles i følgende 4 grupper


Alu-Line A-skilte i med Snapprofiler.

Disse skilte er blandt vores mest populære gadeskilte da de er billige og yderst funktionelle. De er i stilrent og enkelt design. Fordelen ved denne type skilt er at de er lettere at flytte rundt med i forhold til de lidt tungere Stål skilte og vindstabile skilte. Alle vores Alu-line skilte er lavet som A-skilte / a-bukke og klappes ud så de kan stå af sig selv. Skiltene findes med enten 25mm eller 32mm alu snap profil der fastholder frontpladen og dermed dine plakater. Alle disse skilte er med Ben der er 15x30mm i tykkelse. 

Vælge mellem følgende varianter:


1. Alu-line budget - Danmark's vel nok billigste gadeskilt. anbefalet til indendørs brug


2. Alu-line standard - Perfekt til placering forand butikken. Vælg mellem sølv eller sorte A-skilte


3. Alu-line Rondo - Samme smarte stil som Alu-line standard, men med afrundede hjørner


4. Alu-line logochange - Smart A-skilt med logoplade. 


Fælles for alle Alu-line gadeskiltene er at det er super nemt og hurtigt at skifte plakaterne. Dette gøres ved at åbne de 4 sider der hat klik profil og vippe frontpladen ud og indsætte plakaten. Dernæst sættes frontpladen ind over plakaten og så klikkes de 4 snap profiler ned igen. Nemt og hurtigt. Frontpladerne er produceret i antirefleks APET der sikrer at dine plakater og budskaber nemt kan ses, selv når solen eller lyset fra lamper og spots lyser direkte ned på dit skilt. Alle vores frontplader kan naturligvis købes billigt og udskiftes hvis de bliver væk, eller blot trænger til en udskiftning.


Gadeskilte produceret i stål inkl. frontplader med magnetlukning

Her finder du de originale stålskilte der igennem mange år er testet og produceret til at kunne modstå det hårde skandinaviske vejr.

Vores serier af gadeskilte i stål udmærker sig ved at være yderst robuste og holdbare. De er en god kombination mellem de lette Alu-sign a skilte og de tunge og vindstabile wind-sign og wind-line gadeskilte De er perfekte til at placere ude foran butikken / virksomheden og bliver stående selv når det blæser lidt. Disse findes både som Askilt i stål eller som sandwichskilt med budskab på begge sider. Mange af disse fortovsskilte kan klappes sammen og bæres ind i butikke til lukketid. 

disse gadeskilte ser du overalt i byer som københavn, århus, odense, ålborg, svendborg osv osv. Det er gadeskilte der igennem mange år er testet og prøvet af så de kan holde til det skandinaviske vejr. 

Frontpladerne er produceret i antirefleks APET  der sikrer at dine plakater og budskaber nemt kan ses, selv når solen eller lyset fra lamper og spots lyser direkte ned på dit skilt. Alle vores frontplader kan naturligvis købes billigt og udskiftes hvis de bliver væk, eller blot trænger til en udskiftning. Alle frontpladerne til stålskiltene er med en magnetkant der lukker tæt indtil stålbagpladerne på skiltene. når du vil skifte dine plakater ud kan du med en finger skubber frontpladen fri fra skiltet og så skifte dine plakater. Det er både nemt og hurtigt.

Vi kan pt. tilbyde ca. 70 forskellige stål gadeskilte og askilte så der er helt sikkert også 1 der vil falde i din smag.


Vindstabile gadeskilte & gadeskilte med betonfod

står dine gadeskilte lidt udsat i forhold til vind og vejr, så kan du med fordel købe et gadeskilt der er bygget til at kunne modstå selv kraftig vind. Disse skilte er produceret med en kraftig snapramme der holder din frontplade og dermed dine plakater på plads. Disse skilte findes i 3 forskellige modeller.


1. Wind Sign Waterbase Basic - Markedets suverænt billigste vindstabile gadeskilt.


2. Wind Sign Waterbase Budget - Det mest populære og mest solgte af de vindstabile skilte


3. Wind Sign Waterbase - Top modellen af wind sign modellerne med en meget kraftig 45mm snapprofil.


til disse skilte kan man med fordel tilkøbe det smarte transport "værktøj" der med 2 ekstra hjul gør det nemt at køre skiltete ind og ud af butikken. Kommer du vand i plast foden så skal du huske at tilsætte frostvæske hvis det skal stå ude om vinderen! Vi anbefaler man enten bruger vand eller en kombination af vand og sand.


4. Wind Line Budget - Populær og billig intro model der findes både i sølvfarve og sort


5. Wind Line Basic - Smart og robust til en suveræn billig pris


6. Wind Line Lux - Rolls Roysen inden for Wind Line gadeskilte. Yderst robust og holdbar


Wind line er et smart gadeskilt der står meget stabilt under blæst, men kan være svært for 1 person at bære ind og ud af butikken når der ikke er meget plads. Dette pga. de lange ben der går ud på hver side af skiltet.

Markedets mest stabile gadeskilte får du med vores Heavy Outdoor Sign Concrete gadeskilt, der med en vægt på mellem 145-232kg ikke vælter selv når det blæser ekstremt meget. Disse skilte ser du blandt andet på tankstationer og ved butikker ved vestkysten hvor intet andet står fast. Disse skilte er der heller ikke nogen der stikker af med da de ganske enkelt er for tunge at løbe med. Disse skilte flyttes enten med en sækkevogn eller palleløfter. Beton elementerne er låst fast så de ikke kan stjæles.Gadeskilte i træ eller med træ look

Gadeskilte og A-skilte i træ er noget vi har haft i mange år efterhånden. Skilt i træ giver ofte et flot rustikt look der passer perfect til cafe'er og fortovsrestauranter. Vores gadeskilte i træ og dem med træ look er med blackboard tavle og de er beregnet til brug sammen med skrivepenne hvor du nemt og hurtigt kan ændre dagens menu eller tilføje nye budskaber.


Antikke skilte til den kreative butik

Denne type af gadeskilt er super flot og elegant at se på og præsenterer dine plakater på en flot og professionel måde. Denne type gadeskilt med antik look er bygget på samme smarte måde som de almindelige A-skilte skiller sig væsentligt ud i designet. Så ønsker du dig noget der ikke ligner det alle de andre har stående, så vil dine kunder helt sikkert bemærke lige netop dit skilt. Vi kan lige pt. tilbyde 3 flotte antikke skilte hver med deres unikke look.


>h4>Gadeskilte med lys

Som noget af det nyeste kan vi nu tilbyde dig gadeskilte med LED lys. Vi har pt kun 1 model vi tilbyder og det er Vores LED Wind-sign Waterbase der leveres inkl. batterier.


1. Gotik Circle antik gadeskilt - Flot gadeskilt i stål og med rund fod i galvaniseret og sortlakeret smedejern.


2. Star Classic Gadeskilt med antik look - Billigt og meget populært antik gadeskilt


3. Antique gadeskilt - Toppen af poppen. Super flot A-skilt med "Guldrelief" i topdekorationen. Tungt og stabilt gadeskilt. Frontplader med flot sort kant dekoration.


Brugte gadeskilte

Søger du efter et brugt gadeskilt er du desværre kommet forgæves. Vi kan kun tilbyde dig nye skilte, men til gengæld til markedets skarpeste priser! Du vil derfor med stor sandsynlighed kunne finde et flot nyt skilt her til stort set samme pris som brugte gadeskilte på dba. Vi kan desværre heller ikke hjælpe dig hvis du har brug for at leje et skilt eller måske endda flere skilte.

Vi anbefaler altid man køber et nyt flot skilt der på flotteste vis fremviser de plakater og budskaber du har. Det vil uden tvivl give dig større gevinst i sidste ende og du vil fremstå professionel og pålidelig.

Vi gør ofte vores kunder opmærksomme på at et gadeskilt eller A-skilt jo er en erstatning for en gadesælger der ellers skal have en fast timeløn for at står og fremvise de budskaber et fortovsskilt så nemt kan klare.


Derfor skal du købe dit nye gadeskilt hos Signex24.com


1. Prisgaranti - Vi ønsker at du som kunde får dit nye gadeskilt til markedets billigste priser


2. Lynhurtig levering - Vi sikrer lynhurtig levering ved at bruge de bedste partnere til opgaven og leverer dag til dag i hele Danmark


3. Gadeskilte produceret i topkvalitet. der sikrer lang holdbarhed og at du bliver tilfreds som kunde hos os

4. Fri retur og gratis levering ved køb for kun 800,- ekskl. moms


5. E-mærket og sikker handel via krypteret og sikker SSL forbindelse. Dette sikrer dig og dine data når du handler hos os