Gratis fragt
ved køb over 600 Kr. ekskl. moms
Du får gratis levering ved køb over 600 Kr. ekskl. moms
ved køb under er fragten 69,- kr. ekskl. moms
Dag til dag levering
bestil inden kl. 14.00
Ved bestilling inden kl. 14.00 på hverdage sender vi samme dag.
*gælder kun produkter uden print
Hent selv
i Vojens
Afhent din ordre fra vores lager i Vojens og spar fragten
Prisgaranti
på alle varer
Du er sikret Danmarks billigste priser på alle produkter vi tilbyder i shoppen
Fri fragt
Luk - X
Hurtig levering
Filtrering

Skilte

Skal du bruge et nyt skilt og vil du have markedets bedste kvalitet samt priser, så se her! Vi har alle skilte og Displays på lager og kan derfor tilbyde dag-dag levering. Vi har et kæmpe udvalg af indendørs og udendørs skilte fordelt på 7000 m2 lager. Vi tilbyder både skilte og print til markedets bedste priser og uden skjulte gebyrer.


Skilte til Butik og Erhverv

Vi har gjort det til vores mål at levere billige skilte til Butikker, erhver og institutioner i hele Danmark. Vi kan levere skilte i alle standardmål lige fra A9 og op til 100x140cm både med og uden print. Vi kan lige nu tilbyde dig de meget populære originale gadeskilte og galgeskilte der har sat standarden inden for denne type skilte de sidste mange år. Vi har i 2017 udvidet vores sortiment inden for billige mæglerskilte og byggepladsskilte så de nu om fatter både skilte i stål og i aluminium.


Hasteordre på Skilte

Skal du bruge et skilt og er du ude i sidste øjeblik, så kan du altid køre til vores lager og showroom I Hammelev ved Haderslev og få dit skilt med hjem med det samme. Ring eller skriv til os inden så vi kan gøre din ordre klar til dig inden du kommer på besøg.