Gratis fragt
ved køb over 600 Kr. ekskl. moms
Du får gratis levering ved køb over 600 Kr. ekskl. moms
ved køb under er fragten 69,- kr. ekskl. moms
Dag til dag levering
bestil inden kl. 14.00
Ved bestilling inden kl. 14.00 på hverdage sender vi samme dag.
*gælder kun produkter uden print
Hent selv
i Vojens
Afhent din ordre fra vores lager i Vojens og spar fragten
Prisgaranti
på alle varer
Du er sikret Danmarks billigste priser på alle produkter vi tilbyder i shoppen
Fri fragt
Luk - X
Hurtig levering

Whiteboard

Køb dine whiteboards og whiteboard tusser til super billige online priser her. Vi tilbyder de klassiske whiteboards til markedes absolut bedste priser og giver dig prisgaranti på ALT. Som noget nut kan du nu også bestille whiteboard folie hos os og vi kan lave whiteboard med f.eks ugeplaner der passer til dine behov. Send os blot en E-mail eller giv os et ring så hjælper vi dig videre, så du får lige det du skal bruge.

12 vare(r)

pr. side

12 vare(r)

pr. side

Produkt guide til whiteboards


Generel produkt info på whiteboards:

Vi tilbyder en bred serie af whiteboards til professionelt brug. Vores Klassiske skrivetavle med whiteboard er målt efter hvor mange A4 ark der er plads til når du sætter dem op med magnet og vores nye Budget whiteboard serie er målt efter hvor mange cm de er i bredde og højde. alle vores Whiteboard skrivetavler kan monteres enten horisontalt eller vertikalt ( vandret eller lodret ).


Hvilken model whiteboard passer til dig?

Uanset om du mangler et lille billigt whiteboard eller et større whiteboard med magnet bagplade så har vi det du skal bruge. Vi kan nu sóm noget helt nyt også tilbyde de smarte flipover whiteboard tavler der ud over at fungere som et whiteboard også kan bruges med papir så de fungerer som et klassisk og smart flipoverstativ. Papiret tilkøbes som tilbehør.