Gratis fragt
ved køb over 600 Kr. ekskl. moms
Du får gratis levering ved køb over 600 Kr. ekskl. moms
ved køb under er fragten 69,- kr. ekskl. moms
Dag til dag levering
bestil inden kl. 14.00
Ved bestilling inden kl. 14.00 på hverdage sender vi samme dag.
*gælder kun produkter uden print
Hent selv
i Vojens
Afhent din ordre fra vores lager i Vojens og spar fragten
Prisgaranti
på alle varer
Du er sikret Danmarks billigste priser på alle produkter vi tilbyder i shoppen
Fri fragt
Luk - X
Hurtig levering

Salgs og leveringsbetingelser 

Generelt 

Du kan bestille varer hos os på følgende måder :

Via webshoppen www.signex24.com

Via E-mail til  - sales@signex24.com

Telefonisk på - 70 20 90 96

Du kan kontakte os på telefon 70 20 90 96., Mandag - Fredag mellem 08.00 og 18.00 eller via E-mail sales@signex24.com som vi besvarer senest dagen efter modtagelsen.

www.signex24.com er e-mærket, og derfor er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Du har også altid adgang til e-mærkets gratis Sagsbehandling, når du handler hos os.


Leveringsbetingelser 

Uden print

  • Ved bestilling af standard varer uden print inden kl. 14.00 vil din ordre blive afsendt samme dag. Du vil kort efter din ordre modtage en E-mail med bekræftelse samt nærmere info. I langt størsteparten af vores forsendelser vil leveringen være dagen efter vi afsender, men til nogen steder i Danmark kan det være 1-2 dages levering

Med print


Nedenstående leveringstider er gældende med mindre andet er aftalt. leveringstiderne er vejledende og forsinkelser kan forekomme.

Ved bestilling af printvarer skal der påregnes 1-2 dages ekstra leveringstid og i nogle tilfælde op til 7-10 hverdage.

  • Ved bestilling af roll up op til 150cm i bredden er leveringstiden 3-5 hverdage fra vi har modtaget en printklar PDF fil.
  • Ved bestilling af roll up over 150cm i bredden er leveringstiden 7-10 hverdage fra vi har modtaget en printklar PDF fil.
  • Ved bestilling af plakater er leveringstiden 3-5 hverdage fra vi har modtaget en printklar PDF fil.
  • Ved bestilling af beachflag / eventflag samt textil print er leveringstiden 7-10 hverdage fra vi har modtaget en printklar PDF fil.
  • Ved bestilling af print på 3mm alubondplader er leveringstiden 5-7 fra vi har modtaget en printklar PDF fil.
  • Ved bestiliing af folie til montering på gadeskilte, messevægge er leveringstiden 5-7 hverdage fra vi har modtaget en printklar PDF fil.

Det er muligt at få hurtigere levering af printvarer, men pris og leveringstermin skal altid aftales med kundeservice når ordren laves.

kontakt kundeservice på 70 20 90 96 eller mail@signex24.comVed køb for over 600,- eksklusiv moms, eller 750,- inkl. moms vil der ikke blive beregnet fragt i Danmark ( Grønland og Færøerne undtaget )

Ved køb for under 600,- eksklusiv moms  eller 750,- inkl. moms bliver nedenstående beløb lagt oven på prisen til at dække fragtomkostninger. Gælder kun for adresse i Danmark( Grønland og Færøerne undtaget )

Vi leverer alle mindre forsendelser med GLS pakkeservice. du kan læse mere om deres services her - GLS Pakkeservice

Ved levering af pallegods benytter vi forskellige danske fragtmænd til dette.


Forsendelses priser (Danmark)

1-5 kg. 68 DKK

Hvis der ønskes levering uden underskrift for modtagelse vil dette være på eget ansvar.

Ønsker du levering hvor GLS skal stille varen på den angivne adresse uden underskrift - kræves der at du har udfyldt en leverings erklæring

Levering til ikke-brofaster øer

Ved forsendelser til ikke-brofaste øer med eget postnummer (3700-3790, 5960-5985, 6720, 7884, 8305, 9940) påregnes øgede transporttider samt et leveringstillæg på minimum 69 kr. for en almindelig pakke op til 25kg og 625 kr. for en palle. 

Ved levering til ikke-brofaste øer uden eget postnummer leveres ordren ved færgelejet, og køber står selv for levering til den endelige adresse. Hvis levering til købers adresse skal varetages af Vinduesgrossisten, bliver dette faktureret til køber.

Betaling 

Hos signex24.com er alle priser ab lager og eksklusiv moms hvis du har valgt at du handler som erhverv og inkl. moms hvis du har valt at handle privat. Vi forbeholder os ejendomsretten over de leverede produkter indtil vi har modtaget det fulde beløb.

Vi modtager følgende betalingsmidler :

- Dankort / Visa dankort

- Visa

- Mastercard

- EAN faktura

- Faktura

- Bank overførsel - Bemærk at du ved betaling med bankoverførsel ikke er omfattet af indsigelsesordningen

Mobile pay

Der er ingen gebyrer på dine betalingsmuligheder

Ved betaling med kort for produkter uden print, hæves beløbet først når bestillingen afsendes.

Ved betaling med kort for produkter med print, hæves beløbet med det samme, da bestillingen specialfremstilles.

Betalingsbetingelser 

Kreditkort :

Du skal være over 18 år og være i besiddelse af et gyldigt kreditkort.

EAN faktura : Netto 30 dage. Faktura fremsendes som e-mail

Almindelig faktura samt bankoverførsel : Netto kontant med mindre andet er aftalt. Faktura fremsendes elektronisk.

Ved betaling af faktura bedes følgende info bruges :

Danske Bank A/S

Reg nr : 3409

Konto nr : 12959745

Sikkerhed ved betaling :

Vi går meget højt op i din sikkerhed når du handler hos os!

Hos signex24.com, er du altid sikret imod misbrug af dine kortoplysninger. Vi benytter os af SSL-krytpering på vores betalingsside, hvilket indebærer, at dine kortoplysninger sendes i krypteret form gennem en sikker forbindelse. SSL-kryptering er den til dato sikreste løsning der findes i forhold til kryptering af data og anvendes af alle større betalingsinstitutioner.

Til vores kortbetalinger benytter vi os af det danske selskab Epay, som er en såkaldt Payment Service Provider. Epay er PCI-certificeret af VISA/MasterCard. Dette indebærer, at intet mindre end 200 sikkerhedspunkter skal være opfyldt.

Prisgaranti 

Hos signex24.com har vi prisgaranti. Det er din sikkerhed for at du køber det rette produkt til den rette pris. Skulle du mod forventning se en identisk vare et andet sted på nettet til lavere pris refunderer vi differencen og retter vores priser til. Dette gælder for tilbud modtaget fra en dansk leverandør. Garantien gælder i 3 uger fra handlen er indgået. Link med varens pris og info skal sendes til sales@signex24.com. Prisgarantien er ikke omfattet af eventuelle tilbud, slagtilbud, begrænsede partier, specialfremstillede produkter såsom bannere eller plakatprint, dekorationer, print eller forsendelses omkostninger.


Reklamationsret

signex24.com følger dansk lovgivning og giver 24 måneders reklamationsret efter du har modtaget varen. Du har ret til at klage over fejl eller mangler ved produktet som er opstået indtil 24 måneder, efter du har modtaget varen.

Forudsætningen for reklamationsrettet er at disse fejl eller mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug eller skadesforvoldende adfærd.

Du har pligt til at reklamere inden for rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden for 2 måneder fra du har opdaget fejlen, vil din reklamation altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi de rimelige transport udgifter du måtte have ved forsendelsen tilbage til os. Husk at sikre dig dokumentation.

Produkter til reklamation indsendes til vores lager adresse :

signex24.com

Solbakken 22

6500 Vojens

Danmark

Bemærk, vi tager ikke imod paker uden omdeling eller levering pr. efterkrav.


Fortrydelsesret og returret erhvervsdrivende

Ved salg til erhvervsdrivende "B2B" er signex24.com ikke forpligtet til at yde returret eller fortrydelsesret.

I nogle tilfælde kan vi dog godt være behjælpelige med at tage varen retur, men kun med forud indgået aftale om dette. Det er dog et krav at varen er i original emballage og ubrugt.

Ved en eventuel returnering af varer fratrækker vi eventuelle transport udgifter samt 15 % af varens værdi.

Fortrydelsesret – Forbruger

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til sales@signex24.com eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Oversize pakker samt pallegods. disse varer forventes højst at koste: 600,- inkl. moms

Ved returnering af normale pakker kan vi tilbyde afhentning med F.eks GLS. Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 225,- inkl. moms pr. pakke for normal størrelse pakke

Ingen fortrydelsesret

Følgende aftaler kan ikke fortrydes:

1.  Varer der er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg – herunder print.

2.  Varer der er specielt fremstillet efter dine ønsker i forhold til dimensioner og udseende.

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, 

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.)

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

signex24.com

Solbakken 22

6500 Vojens

Der skal tilføjes det ordre nr du fik fra os da du bestilte for at vi kan køre pakken retur til lager

Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.  

Persondata politik

Cookies :

Vi anvender cookies på www.signex24.com med det formål at optimere og forbedre siden for vores kunder. Du kan altid slette cookies igen ved at gå ind i funktioner i din browser og under internet indstillinger slette disse.

Indsamling, behandling og anvendelse af dine personfølsomme oplysninger

Vi indsamler, gemmer og behandler dine oplysninger for den samlede afvikling af dit køb, herunder eventuelt senere ydelser til vores services (for eksempel: ‚Mine præferencer‘), den tekniske administration, egne marketingformål samt til hindring af strafbare handlinger og bedrageri. Dine personfølsomme oplysninger videregives kun til tredjepart for så vidt dette er tilladt ifølge loven, herunder til afvikling af aftaler eller afregning, til marketingformål eller hvis du har indvilliget i dette på forhånd. Som en del af bestillingsafviklingen modtager for eksempel de tjenesteudbydere, der anvendes af os (som f.eks. transportvirksomheder, logistikvirksomheder og banker), de nødvendige data til afvikling af bestilling og ordrer. De således videregivne oplysninger må udelukkende anvendes af vores tjenesteudbydere til opfyldelse af deres opgaver i denne forbindelse.

Anvendelse af dine oplysninger til annonceringsformål

Udover behandlingen af dine oplysninger til afvikling af dit køb hos signex24.com anvender vi også dine oplysninger til de følgende formål: At forbedre din købsoplevelse permanent og udforme den brugervenligt og individuelt til dig; at kommunikere med dig om dine bestillinger samt om bestemte produkter eller marketingkampagner; og at anbefale produkter eller tjenesteydelser til dig, som kunne have din interesse.

Til dette bruger vi forhåndenværende informationer, som eksempelvis bekræftelser af modtagelse og læsning af e-mails, informationer om den enhed, der anvendes af dig, din forbindelse til internettet, operativsystem og platform, dato og tid for besøget på hjemmesiden, eller produkter du har kigget på samt informationer, som vi har modtaget fra dig (herunder automatisk formidlede eller genererede informationer). Derudover anvender vi også din bestillingshistorik.

Du kan til enhver tid helt eller delvist gøre indsigelse mod anvendelsen af dine personfølsomme oplysninger til annonceringsformål, uden at der opstår andre formidlingsomkostninger end omkostningerne ifølge basistarifferne. En meddelelse i tekstform via kontaktoplysningerne, som nævnes under Punkt 1 (f.eks. e-mail eller brev) er tilstrækkeligt til dette.

Nyhedsbrev

Til fremsendelse af nyhedsbrevet anvender vi den e-mailadresse, du har angivet, og kræver til dette din bekræftelse på at du, som indehaver af e-mailadressen, er indforstået med modtagelsen.

Skulle du senere hen ikke længere ønske at modtage nyhedsbreve fra os, kan du til enhver tid frasige dig dette, uden at der opstår andre formidlingsomkostninger end omkostningerne ifølge basistarifferne. En meddelelse i tekstform via kontaktoplysningerne, som nævnes under Punkt 1 (f.eks. e-mail eller brev) er tilstrækkeligt til dette. Du finder naturligvis også et link til afmelding i hvert nyhedsbrev.

Produktanbefalinger via e-mail

Hvis du har gennemført et køb på signex24.com modtager du jævnligt produktanbefalinger fra os via e-mail. Disse produktanbefalinger modtager du fra os uafhængigt af, om du har abonneret på et nyhedsbrev. Vi vil gerne på denne måde give dig informationer om produkter fra vores tilbud, som kunne have interesse for dig på baggrund af dine seneste køb hos os. Såfremt du ikke ønsker at modtage produktanbefalinger eller i det hele taget ikke længere ønsker at modtage annonceringsrelaterede meddelelser fra os, kan du til enhver tid frasige dig dette, uden at der opstår andre formidlingsomkostninger end omkostningerne ifølge basistarifferne. En meddelelse i tekstform via kontaktoplysningerne, som nævnes under Punkt 1 (f.eks. e-mail, fax, brev) er tilstrækkeligt til dette. Du finder naturligvis også et link til afmelding i hver e-mail.

Bannerannoncering

Vi bruger også de indsamlede oplysninger under dit besøg til at vise dig såkaldte bannerannoncer. Her drejer det sig om visning af annoncer, som vi tilkobler på tredjepartssider. Dette sker for det meste ved anvendelse af såkaldte cookies eller pixels. Det er vores mål at udforme annoncetilbuddet mere anvendeligt og interessant, og derfor ser du i forbindelse med bannerannonceringen fortrinsvis produkter, som du allerede har set på vores side, eller produkter, som ligner de produkter du har set (såkaldt retargeting). Som en del af bannerannonceringen arbejder vi udelukkende med pseudonyme data; informationer i klart sprog om din person (f.eks. dit navn eller din e-mailadresse) indsættes ikke i cookies.

Konkurrencer, markedsresearch og opinionsundersøgelser

Ved konkurrencer anvender vi dine oplysninger til underretning om gevinster og til annoncering af vores tilbud. Du finder detaljerede indikationer i deltagelsesbetingelserne for den pågældende konkurrence.

Vi anvender derudover dine oplysninger til markedsresearch og opinionsundersøgelser. De oplysninger, der indsamles som en del af markedsresearch og opinionsundersøgelser, anvendes ikke af os til annonceringsrelaterede formål. Du finder detaljerede indikationer (særligt om analyse af dine angivelser) som en del af den pågældende spørgeundersøgelse hhv. der, hvor du foretager dine angivelser. Dine svar på spørgeundersøgelser videregives ikke til tredjepart og offentliggøres ikke.

Du kan til enhver tid helt eller delvist gøre indsigelse mod anvendelsen af oplysninger til markedsresearch og opinionsundersøgelser, uden at der opstår andre formidlingsomkostninger end omkostningerne ifølge basistarifferne. En meddelelse i tekstform via kontaktoplysningerne, (f.eks. e-mail eller brev) er tilstrækkeligt til dette. Du finder naturligvis også et link til afmelding i alle e-mails vedrørende spørgeundersøgelser.

Log statistik

Vi benytter analyse programmer til at opsamle informationer som giver et billede af vores besøgendes adfærd på siden.

Personlige oplysninger

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos signex24.com og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på signex24.com er Michael Bork.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle
tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: mail@signes24.com.

Øvrige forhold

Vi kan ved signex24.com ikke gøres ansvarlige for forpligtelser der ikke bliver opfyldt i tilfælde af udefrakommende faktorer såsom : Force Majeure, Brand, Strejke, Lockout, blokade etc.

Vi kan ved signex24.com ikke gøres ansvarlige for evt. driftstab, der skulle være opstået ved mangler eller fejl i din ordre eller levering.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Vores kundesupport på enten telefon 70 20 90 96 eller på E-mail sales@signex24.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du som forbruger sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

naevneneshus.dk.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 

Generelle oplysninger

signex24.com - Køb dine skilte nemt og hurtigt online

Juridisk navn: Displaylager Group Aps

Organisationsform: Aps (anpartsselskab)

CVR-nr: 36543019

Adresse: Havrepold 26, 6200 Aabenraa

Lager adresse : Solbakken 22, 6500 Vojens

Mailadresse: sales@signex24.com

Telefonnummer: 70 20 90 96


Standardfortrydelsesformular: Fortrydelsesformular


Handelsbetingelserne er senest opdateret 05-03-2021