Gratis fragt
ved køb over 600 Kr. ekskl. moms
Du får gratis levering ved køb over 600 Kr. ekskl. moms
ved køb under er fragten 69,- kr. ekskl. moms
Dag til dag levering
bestil inden kl. 14.00
Ved bestilling inden kl. 14.00 på hverdage sender vi samme dag.
*gælder kun produkter uden print
Hent selv
i Vojens
Afhent din ordre fra vores lager i Vojens og spar fragten
Prisgaranti
på alle varer
Du er sikret Danmarks billigste priser på alle produkter vi tilbyder i shoppen
Fri fragt
Luk - X
Hurtig levering

Som kunde hos os har du muligvis nogle spørgsmål du gerne vil have svar på, enten inden du bestiller hos os eller efter din bestilling.

Vi har her samlet de mest almindelige spørgsmål vores kunder har og som måske kan hjælpe dig på vej. Skulle du have et spørgsmål ud over det der står her så er du altid velkommen til at ringe til os 70209096 eller sende os en E-mail

 

Hvornår modtager jeg min vare når jeg har bestilt ?

Uden print

  • Ved bestilling af standard varer uden print inden kl. 14.00 vil din ordre blive afsendt samme dag. Du vil kort efter din ordre modtage en E-mail med bekræftelse samt nærmere info. I langt størsteparten af vores forsendelser vil leveringen være dagen efter vi afsender, men til nogen steder i Danmark kan det være 1-2 dages levering

 

Med print


Nedenstående leveringstider er gældende med mindre andet er aftalt. leveringstiderne er vejledende og forsinkelser kan forekomme.

Ved bestilling af printvarer skal der påregnes 1-2 dages ekstra leveringstid og i nogle tilfælde op til 7-10 hverdage.

  • Ved bestilling af roll up op til 150cm i bredden er leveringstiden 3-5 hverdage fra vi har modtaget en printklar PDF fil.
  • Ved bestilling af roll up over 150cm i bredden er leveringstiden 7-10 hverdage fra vi har modtaget en printklar PDF fil.
  • Ved bestilling af plakater er leveringstiden 3-5 hverdage fra vi har modtaget en printklar PDF fil.
  • Ved bestilling af beachflag / eventflag samt textil print er leveringstiden 7-10 hverdage fra vi har modtaget en printklar PDF fil.
  • Ved bestilling af print på 3mm alubondplader er leveringstiden 5-7 fra vi har modtaget en printklar PDF fil.
  • Ved bestiliing af folie til montering på gadeskilte, messevægge er leveringstiden 5-7 hverdage fra vi har modtaget en printklar PDF fil.

Det er muligt at få hurtigere levering af printvarer, men pris og leveringstermin skal altid aftales med kundeservice når ordren laves.

kontakt kundeservice på 70 20 90 96 eller sales@signex24.com

 

Bestiller du hos os inden kl 14.00 vil du som hovedregel modtage dine vare dagen efter.  Skulle pakken være forsinket så er det meget sjældent den ikke kommer frem senest dagen efter. Vores super hurtige lagermedarbejdere knokler altid løs for at alle de ordrer der kommer ind bliver afsendt som lovet. Skulle kl. blive over 14.00 og du SKAL bruge varen dagen efter så ring omgående, så skal vi se om vi kan trylle for dig.

  

Hvad koster fragten?

Fragten hos os koster altid 68,- uanset hvor store pakker du skal have sendt eller hvor mange. Køber du for over 600,- leverer vi dine varer ganske gratis i hele Danmark !

Levering til ikke-brofaster øer

Ved forsendelser til ikke-brofaste øer med eget postnummer (3700-3790, 5960-5985, 6720, 7884, 8305, 9940) påregnes øgede transporttider samt et leveringstillæg på minimum 68 kr. for en almindelig pakke op til 25kg og 625 kr. for en palle. 

Ved levering til ikke-brofaste øer uden eget postnummer leveres ordren ved færgelejet, og køber står selv for levering til den endelige adresse. Hvis levering til købers adresse skal varetages af Vinduesgrossisten, bliver dette faktureret til køber.

 

Leveringsbetingelser

   

Jeg har bestilt en vare på Signex24.com men har intet hørt fra jer

Vi sender ALTID en ordre bekræftelse til den mail du har opgivet da du bestilte!
tjek gerne dit spamfilter, den kan ligger der. Kan du ikke finde mailen så send en E-mail til os, så sender vi dig en ny ordrebekræftelse og retter evt din E-mail adresse i systemet, så du også modtager leverings oplysning og tracking nr når vi afsender din ordre.

 

Hvad gør jeg hvis min ordre ikke kommer den dag jeg havde forventet ?

Du kan følge din forsendelse via det tracking nr. vi sender i forsendelsesmailen. Har du bestilt levering på din hjemmeadresse kan det være GLS eller Fragtmanden har været der mens du ikke var der. I det tilfælde har de lagt en seddel til dig i din postkasse med info om afhentning. Ansvaret for forsendelsen ligger naturligvis hos os indtil du har kviteret for modtagelse af varen. Skulle du være i tvivl om noget er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 70209096 eller E-mail.

 

Min Ordre er kommet,  men der var transportskader på Emballagen og produktet. Hvad gør jeg nu ?

Æv!, Det skal vi have løst så hurtigt som muligt. Er der skader på emballagen, så vil vi anbefale at du nægter modtagelse og lader fragtmanden tage den med retur. Derefter kontakter du os hurtigst muligt så vi kan sende dig en ny ordre med det samme. Hvis du først opdager skaden når fragtmanden er kørt skal du kontakte os hurtigt muligt så vi kan hjælpe dig i det videre forløb. 

 

Det jeg har modtaget, er ikke det jeg har bestil ! ?

Det må helt sikkert bero på en fejl. Uanset hvordan denne er opstået skal vi nok hjælpe med at få det løst så du får det produkt du har bestilt ! Ring til vores kundeservice på 70209096 eller kontakt os på E-mail, så får vi det bragt i orden med det samme. 

 

Hvordan returnerer jeg en vare købt hos Signex24.com

Skulle du have fortrudt dit køb inden du har modtaget varen, så kan du afvise at modtage dette ved levering. Det er dog vigtigt at du kontakter os med det samme så vi ved produktet er på vej retur. Og vi kan påbegynde retur processen. Denne kan du læse mere om i vores Handels og Leveringsbetingelser.

 

Jeg ønsker at returnere varen med jeg har ikke længere den originale emballage.

Det er mest optimalt at vi får varen tilbage i uåbnet stand og i original emballage. Skulle du ved en fejl have ødelagt emballagen eller smidt den ud, så skal du sørge for at pakke varen rigtigt godt ind, inden du sender denne retur til os. Du skal huske at du er ansvarlig for varen indtil vi har kviteret for modtagelse på vores lager. Er du i tvivl om hvordan du skal gøre så ring gerne til vores kundeservice på 70209096 eller send os en E-mail så guider vi dig igennem processen. Du kan også læse mere om Returnering af varer under vores Handelsbetingelser.

 

Er det muligt at få penge retur for en vare jeg har fortrudt købet af ?

Naturligvis! Du har 14 dages fuld returret, hvor du kan returnere dine varer og få pengene retur. Der er dog nogle få undtagelser der står beskrevet i vores handelsbetingelser.

 

Jeg har købt en vare hos Jer, men den er defekt og virker ikke

Bare rolig, Vi lever af glade og tilfredse kunder og vi har teknikere og eksperter til rådighed der kan hjælpe med enten at få varen til at virke som den skal, eller sætte gang i ombytningsprocessen.

Skulle du stå med et spørgsmål der ikke er besvaret her, eller i vores handelsbetingelser, så er du til hver en tid meget velkommen til at ringe vil vores kundeservice eller sende os en E-mail. Så vil vi forsøge at hjælpe dig efter bedste evne