Gratis fragt
ved køb over 600 Kr. ekskl. moms
Du får gratis levering ved køb over 600 Kr. ekskl. moms
ved køb under er fragten 69,- kr. ekskl. moms
Dag til dag levering
bestil inden kl. 14.00
Ved bestilling inden kl. 14.00 på hverdage sender vi samme dag.
*gælder kun produkter uden print
Hent selv
i Vojens
Afhent din ordre fra vores lager i Vojens og spar fragten
Prisgaranti
på alle varer
Du er sikret Danmarks billigste priser på alle produkter vi tilbyder i shoppen
Fri fragt
Luk - X
Hurtig levering

Akryl displays

Smarte og innovative akryl display til markedets bedste online priser. Du finder her din nye akrylholder og du kan nedenfor se de forskellige typer af akrylholdere vi kan tilbyde dig.


Produkt guide til Akryldisplays

Generel produkt info på akryldisplays:

Her på siden finder du et bredt udvalgt af forskellige akryl display der alle er fremstillet i top kvalitet akryl & pleksiglas. Vores udvalg i akrylskilte er udvalgt ud fra hvad vores kunder typisk efterspørger, men skulle der være et akryl produkt du ikke umiddelbart kan finde her på siden så er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ofte kan levere det selvom det ikke er i vores standard sortiment.


Hvilken model akryl display passer til dit behov?

Med Skandinaviens største udvalg af forskellige akryl displays, ville det være mærkeligt om ikke du kunne finde lige den du leder efter. de største varegrupper er hos os delt lidt op så du nemmere kan navigere rundt og finde den du skal bruge.


1. Skal du bruge en billig menukortholder så klik på linket her.


2. vores store udvalg af smarte og billige brochureholdere kan du finde ved at følge linket her


3. de robuste og yderst funktionelle visitkortholdere finder du lige her. Der er både dem til bord og disk samt de store til væg


Der er naturligvis mange andre akryl displays på denne side. Blandt andet tilbyder vi nu de smarte og lækre akryl display kasser, du nemt placerer på din montre, disk eller et andet sted du ønsker at fremvise dine produkter. Disse smarte akryl display fungerer jo lidt på samme måde som en akryl kasse med låg bare vendt på hovedet. Akryl kasser til ophæng har vi ikke i vores sortiment, da vi ikke anbefaler man skruer i akryl da det nemt flækker på den måde. istedet anbefaler vi at stille den nye akryl boks med låg på en form for hylde, eller akryl reol.

Alle vores akryldisplay og akrylholdere er lavet i førsteklasses transparent akryl / plexiglas. Produkterne på siden er testet over lang tid og der er lagt vægt på holdbarhed og funktionalitet og naturligvis de skarpeste priser på markedet. du har med alle vores plexiglas displays mulighed for at fremvise dine produkter og markedsførings materiale lige der hvor dine kunder er.


Derfor skal du købe dine nye akryl displays hos Signex24.com


1. Prisgaranti - Vi ønsker at du som kunde får dit nye gadeskilt til markedets billigste priser


2. Lynhurtig levering - Vi sikrer lynhurtig levering ved at bruge de bedste partnere til opgaven og leverer dag til dag i hele Danmark


3. Gadeskilte produceret i topkvalitet. der sikrer lang holdbarhed og at du bliver tilfreds som kunde hos os

4. Fri retur og gratis levering ved køb for kun 800,- ekskl. moms


5. E-mærket og sikker handel via krypteret og sikker SSL forbindelse. Dette sikrer dig og dine data når du handler hos os